Categoriearchief: Mededelingen

Afgelasting verlengd

Er is geen bridge tot (voorlopig) 6 april 2020. Dit betekent dat ook de speelavond op 1 april a.s. vervalt. Hiermee wordt weer het advies van de NBB gevolgd. Overigens is ook het WVC Bolnes tot nadere berichtgeving door Facet gesloten.

Geen bridge door Corona-virus

Naar aanleiding van de nieuwe regeringsmaatregelen omtrent het Corona-virus en ook in overeenstemming met het advies van de Nederlandse Bridge Bond heeft het bestuur besloten de speelavonden op 18 en 25 maart aanstaande af te gelasten. Daarna wordt de situatie opnieuw bezien.

Wedstrijdschema aangepast

Als gevolg van het uitvallen van de 5e speelavond van speelronde 3 op 15 januari jl. (de uitslag kon niet worden vastgesteld), is het wedstrijdschema aangepast. Er is een extra speelavond toegevoegd. Hierdoor start de zomercompetitie 1 week later. Het aangepaste wedstrijdschema is te vinden onder de “Wedstrijdinformatie”op deze site.

Een nieuw bridgejaar!

Het Bestuur van Klaver Vier wenst alle leden een gezond en voorspoedig 2020. Wij hopen jullie weer te mogen begroeten op 8 januari aanstaande voor de eerste competitieavond van het nieuwe jaar.

Namens het Bestuur,

Laura Vos